דרוש עוזר/ת הוראה – 12.3.2024

לחממת שעורי בית לילדי כיתה ה' בבי"ס בתל אביב, לאחר שעות הלימודים דרוש עוזר/ת הוראה. עוזר ההוראה יצטרף למורה שאינו עובד בבית הספר, למפגש שבועי של שעתיים, בימי שני בין השעות 13:30-15:30 ויהיה יחד איתו סגל ההוראה של הילדים. העבודה היא בקבוצות קטנות, בתוך קבוצה של 13-15 ילדים, במתקני בית הספר "אהבת ציון" בתל אביב. במסגרת החממה התלמידים מכינים שעורי בית במקצועות המתמטיקה, שפה, מדעים ואנגלית, מתכוננים למבחנים יחד וחוזרים על החומר הנלמד בכיתה במידת הצורך. התוכנית מתקיימת כבר באופן קבוע במימון של ההורים וההעסקה היא מול חשבונית או על ידי עמותת הורים. שכר שעתי מתגמל למתאימים!

דרישות התפקיד:

– תשוקה לחינוך ועבודה עם ילדים הלומדים בכיתות ד-ו .

– גישה לילדים : יכולת להכיל את המורכבות הריגשית, אישית, לימודית של ילדים.

– יכולת הוראה בקבוצות קטנות של חומר הלימוד לכיתה ה ו-ו במקצועות הנ"ל( בליווי מקצועי והובלה של מורה החממה).

– תקשורת בינאישית ברמה גבוהה.

– יכולת עבודה בצוות.

– גמישות מחשבתית למגוון שיטות הוראה: דרך תחרויות על לוח, באמצעות דפים עבודה ומשחקים.

מוזמנים לשלוח אלי שמות וטלפונים או לפנות בכל שאלה במייל או בנייד-

shir_fl@hotmail.com