משרות של בית אקשטיין – 15.1.2023

איזור משרה תיאור בית ספר שם המשרה תיאור דרישות תפקיד
פרדס חנה והסביבה ביה"ס גן שמואל- בית ספר לחינוך מיוחד הנותן מענה ל-225 תלמידים עם לקויות למידה רב ממדיות, מכיתה ח'-יב'. בית הספר פועל בימים א'-ה' בין השעות: 8:00-14:00  ימי שישי עד 12:00 מורה לתנ"ך לבית ספר גן שמואל *1 היקף משרה: 17 שעות פרונטליות שבועיות.  – השכלה רלוונטית בתחום הפרעות תקשורת – חובה (או סיום של 80% מהחובות). – יכולת עבודה בצוות -חובה.
פרדס חנה והסביבה ביה"ס דרך למרחב פרדס חנה- בית ספר לתלמידים עם לקויות למידה מורכבות, כתות ג'-ח'. שעות שבועיות שעות פעילות בית הספר: בימים א'-ה' בין השעות 8:00 – 13:30, ימי שלישי עד 15:30   ימי שישי עד 12:00. מחנכ/ת לבית ספר דרך למרחב בפרדס חנה- החלפה לחופשת לידה *1      היקף משרה:  משרה מלאה, 36  שעות  – זיקה לעולם האוכלוסיות המיוחדות – חובה.  – סבלנות, יכולת הכלה, הגדלת ראש, לקיחת אחריות – חובה.  – בוגרי תנועות נוער – יתרון
פרדס חנה והסביבה ביה"ס עציון פרדס חנה– בית ספר תיכון הנותן מענה לתלמידים עם קשיים נפשיים ורגשיים.שעות פעילות בית הספר:   ימים א'-ה' בין השעות 8:00-16:00,  ימי שישי בין השעות 8:00-12:30  מורה לביולוגיה/מדעים לבית ספר עציון בפרדס חנה *1    היקף משרה:  משרה חלקית, 4 ימי עבודה בשבוע.  – תואר ראשון ותעודת הוראה – חובה.  – זיקה לעבודה עם אוכלוסיות מיוחדות.
פרדס חנה והסביבה ביה"ס עציון פרדס חנה– בית ספר תיכון הנותן מענה לתלמידים עם קשיים נפשיים ורגשיים.שעות פעילות בית הספר:   ימים א'-ה' בין השעות 8:00-16:00,  ימי שישי בין השעות 8:00-12:30 מורה לנגרות לבית ספר עציון בפרדס חנה *1 היקף המשרה:  חצי משרה.  יכולת הכלה, סבלנות, גישה לאוכלוסיות מיוחדות – חובה.  ניסיון בעבודה בלתי פורמאלית עם בני נוער – יתרון.
פרדס חנה והסביבה ביה"ס עציון פרדס חנה– בית ספר תיכון הנותן מענה לתלמידים עם קשיים נפשיים ורגשיים.שעות פעילות בית הספר:   ימים א'-ה' בין השעות 8:00-16:00,  ימי שישי בין השעות 8:00-12:30 מורה לקונדיטוריה לבית ספר עציון בפרדס חנה *1 היקף משרה: חצי משרה.    – זיקה לעולם האוכלוסיות המיוחדות – חובה.  – סבלנות, יכולת הכלה, הגדלת ראש, לקיחת אחריות – חובה.
פרדס חנה והסביבה בית ספר דרור פרדס חנה- חטיבת ביניים הנותנת מענה לתלמידים בעלי קשיים נפשיים ורגשיים בכיתות ז'-ט'. שעות פעילות בית הספר: א'-ה' בין השעות 8:00-16:00  ימי שישי עד השעה 11:45 מחנך/ת לבית ספר דרור בפרדס חנה *1   היקף משרה: משרה מלאה .   – תואר שני (M.A) בטיפול – חובה.  – זיקה לעולם החינוך המיוחד – חובה.   – תעודת הוראה – יתרון.
שרון בי"ס נווה הדסה (ליד נתניה)-  בית ספר יסודי בקיבוץ תל יצחק נותנת  מענה לילדים על הספקטרום האוטיסטי בכיתות א'-ו'. שעות פעילות בית הספר:  ימים א'-ה' 07:30-16:30, שישי 07:30-12:30. מורה לבית ספר נווה הדסה בקרבה לנתניה*1 היקף משרה מלאה, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה.   – תואר ראשון ותעודת הוראה/ זכאות לסטאז' – חובה.  – ניסיון בהגשת בגרויות – יתרון משמעותי.  -תעודת הוראה בלשון/תנ"ך- יתרון.
שרון ביה"ס  רופין תיכון –תיכון לבני נוער המתמודדים עם קשיים נפשיים ורגשיים בכיתות י'-יב' במרכז אקדמי רופין בעמק חפר.   שעות פעילות בית הספר:  א'-ה' בין השעות 8:00-16:00, ימי ו' 08:00 – 12:00. מחנכים/ות לתשפ"ד  לבית ספר תיכון רופין בעמק חפר *4    היקף משרה:  מלא, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה.  תואר ראשון ותעודת הוראה – חובה.  ניסיון הגשה לבגרויות – יתרון משמעותי.
שרון ביה"ס בית ינאי – בית ספר יסודי לילדים עם קשיים נפשיים ורגשיים. שעות פעילות בית הספר:  ימים א'-ה' 08:00-16:00, ימי ו' 08:00-13:00. מחנכים/ות לבית ספר בית ינאי *2  היקף משרה:  מלא, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה. תואר ראשון והתמחות בחינוך גופני – חובה.  ניסיון בעבודה עם אוכלוסיות מיוחדות – יתרון משמעותי.
שרון בית ספר בית ברל- בית ספר שש שנתי צומח בבית ברל הנותן מענה לנוער עם קשיים רגשיים ולקויות נפש בכיתות ז'-י'א במרכז אקדמי בית ברל. שעות פעילות בית הספר:  ימים א'-ה' 08:00-16:30, ימי ו' 08:00-12:00. מחנכ/ת ומורה למתמטיקה לבית ספר בית ברל לשנת תשפ"ד*2  היקף משרה:  מלא, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה.  – הסמכה בריפוי בעיסוק או סטודנטים/ות בשנה ג' ומעלה לפני מבחן הסכה – חובה.  – ניסיון קודם עם צריכים מיוחדים – חובה.
שרון בית ספר בית ברל- בית ספר שש שנתי צומח בבית ברל הנותן מענה לנוער עם קשיים רגשיים ולקויות נפש בכיתות ז'-י'א במרכז אקדמי בית ברל. שעות פעילות בית הספר:  ימים א'-ה' 08:00-16:30, ימי ו' 08:00-12:00. מחנכים/ות לבית ספר בית ברל לשנת תשפ"ד*2 היקף משרה:  מלא, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה.    – זיקה לעולם האוכלוסיות המיוחדות – חובה.  – סבלנות, יכולת הכלה, הגדלת ראש, לקיחת אחריות – חובה.  *נדרשת תמיכה סיעודית קלה.
גוש דן בית ספר אור יהודה- תיכון  (ז'-יב') הנותן מענה לנוער עם לקויות למידה.  שעות פעילות בית הספר: ימים א'-ה' 08:00-14:00, ימי ו' 08:00-12:00. מורה לבית ספר אור יהודה*1  היקף משרה:  משרה חלקית עד מלאה  .  תיאור תפקיד: מורה לרבי מלל להיקף משרה גמיש.   ניתן להשתלב גם לסטאז'! תואר ראשון ותעודת הוראה רלוונטית – חובה.  ניסיון בעבודה עם אוכלוסיות מיוחדות – יתרון משמעותי.
גוש דן בית ספר ספארי רמת גן- תיכון הנותן מענה לנוער עם לקויות למידה מורכבות בכיתות ז'-י"ב בספארי ברמת גן. שעות פעילות בית הספר: ימים א'-ה' 08:00-13:30, יום ו' 08:00-12:00. מורה לבית ספר ספארי רמת גן*2  היקף משרה:  מלאה, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה. דרישות: ניסיון בעבודה עם אוכלוסייה של צרכים מיוחדים – חובה. היכרות עם מסגרות חינוך מיוחד – יתרון משמעותי.
גוש דן בית ספר גבעתיים – תיכון הנותן מענה לנוער עם לקויות למידה -בכיתות ז'-יב'.  שעות פעילות בית הספר: ימים א'-ה, 08:00-14:30/16:00 מחנך/ת לבית ספר גבעתיים*1  היקף משרה:  מלאה, 36 שעות שבועיות בפריסה של 5 ימי עבודה.  – השכלה מתאימה בתחום ורישום במשרד הבריאות – חובה.  – היכרות עם הספקטרום האוטיסטי או מוגבלות שכלית התפתחותית – חובה.  – תעודת הוראה – יתרון משמעותי.  רקע בעולם החינוך -יתרון.
גוש דן בית ספר רמת אפעל- לבית ספר רב גילאי 6-21 בכיתות א'- יב' ברמת אפעל לילדים על הרצף האוטיסטי. שעות פעילות בית הספר:  א'-ה': 08:00-16:30, ימי ו': 08:00-12:45. מחנכים/ות ומורים/ות לבית ספר רמת אפעל רמת גן*4   היקף המשרה:  חלקית עד מלאה.  – תואר ראשון ותעודת הוראה בביולוגיה- חובה.  – ניסיון בהגשה לבגרויות- חובה.   – ניסיון בעבודה עם אוכלוסיות מיוחדות-יתרון משמעותי.
השפלה בית ספר יד רמב"ם תיכון – תיכון במושב יד רמב"ם הנותן מענה לנוער עם קשיים נפשיים ורגשיים בכיתות י-יב. מורה לחינוך גופני לבית ספר יד רמב"ם תיכון *1   היקף משרה:  משרה חלקית, 2-3 ימי עבודה בשבוע.  – תואר בחינוך מיוחד ותעודת הוראה  – חובה.  – ניידות ברכב – יתרון משמעותי.