מאמרים בנושא הבחירה בהוראה – סיפורים אישיים

מירב וייס

מנהלת מחלקת בתי הספר במחלקת החינוך בעיריית קריית-אונו. למירב וייס תואר ראשון בחינוך B.Ed. בהוראת אנגלית מטעם מכללת לוינסקי לחינוך, ותואר שני במנהל מערכות חינוך מאוניברסיטת בר-אילן. למירב וייס 25 שנות ניסיון במערכת החינוך בישראל במגוון תפקידים - מורה לאנגלית, מחנכת, רכזת שכבה, סגנית מנהל קמפוס ובשנת 2019 מונתה למנהלת מחלקת בתי הספר במחלקת החינוך בעיריית קריית-אונו.

חיים צאפו

בוגר התוכנית להשלמת תעודת הוראה במכללת לוינסקי לחינוך במסגרת תוכנית "מורים – לעולים" בשיתוף משרד הקליטה והחינוך, שזכה בתעודת מורה מצטיין  מטעם הפיקוח לאנגלית לשנים תשע"ט-תש"ף.

אהבה בצל הקורונה

אסף ורותם איינהורן, סטודנטים בתוכנית לחינוך מוסיקלי במכללת לוינסקי לחינוך, הכירו בלימודים.

סיפורם של ארבעה דורות של אנשי חינוך

שמונה מבני משפחתו של אלכס טרכטנברג, בוגר התוכנית להסבת אקדמאים להוראת האנגלית במכללת לוינסקי לחינוך, בחרו לעסוק בהוראה. החל מהסבא רבא במחצית השנייה של המאה - 19, שאליו הצטרפו בנו, כלתו, נכדתו ובעלה וכלה בשניים מניניו.

להרחבה
ירין ביבי - סטודנטית בשנה א' בתוכנית לתואר ראשון בחינוך מיוחד במכללת לוינסקי לחינוך

ירין ביבי, בת 21, סטודנטית בשנה א' בתוכנית לתואר ראשון בחינוך מיוחד במכללת לוינסקי לחינוך

תאיר דורי - בוגרת התוכנית לתואר ראשון בחינוך לבית הספר היסודי בהתמחות טבע

בשנת 2015 סיימתי את התוכנית לתואר ראשון בחינוך לבית הספר היסודי בהתמחות טבע במכללת לוינסקי לחינוך.

שירה ישראל

שירה ישראל היא מוסמכת התוכנית לתואר שני בהוראה M.Teach לבית הספר העל-יסודי במכללת לוינסקי לחינוך, וכיום מנהלת את בית הספר היסודי הממלכתי-דתי "אחיה" באבני חפץ.

לבנה אביר – אשת חינוך מובילה מצטיינת

הגננת לבנה אביר מאשדוד נבחרה על ידי משרד החינוך כאשת חינוך מובילה מצטיינת והשתתפה בקמפיין יום המורה 2019 של משרד החינוך.

יאנה איכילוב בוגרת תוכנית M. Teach

ברכות ליאנה איכילוב, בוגרת תוכנית M.Teach להוראת אנגלית בבית הספר העל-יסודי, אשר זכתה בפרס הצטיינות על סיפור שכתבה לתחרות של אגף המתמחים במשרד החינוך.

רוני דאובר מספר

רוני דאובר - מורה לחקלאות בהתמחות אילוף כלבים בתיכון