למי מיועדת התוכנית?

הוראת אנגלית בתוכנית Top Me Up מיועדת לאקדמאים דוברי אנגלית ילידית, או לאקדמאים שלמדו לימודים אקדמיים בשפה האנגלית, המעוניינים להפוך לאנשי חינוך ולמורים מומחים בהוראת אנגלית בבית הספר העל-יסודי (כיתות ז'-י').

על הוראת אנגלית בתוכנית  Top Me Up

משרד החינוך הצהיר שישנו מחסור במורים איכותיים להוראת אנגלית בבתי הספר העל-יסודיים. תוכנית Top Me Up עונה על צורך זה והיא מיועדת לקבוצות שונות של אקדמאים – הן עולים, הן ישראלים השולטים היטב בשפה האנגלית.

משך הלימודים בתוכנית הוא שנה אקדמית (שני סמסטרים). התוכנית תקנה לסטודנטים חשיפה לשיטות הוראה חדשניות כגון PBL (למידה מבוססת פרויקטים) והתנסות בהן, וכן לקורסים ברכישת שפה זרה, בדקדוק ובספרות אנגלית.

מספר הלומדים בכיתה מוגבל.

הלוואות ומלגות מטעם משרד החינוך ומפעל הפיס

רוברט כהן, בוגר התוכנית

למה לבחור ללמוד במכללת לוינסקי לחינוך?

• המרכז להוראה חדשנית ומיטבית–  הסטודנטים יתנסו בדרכי הכשרה והוראה חדשות, כמו למידה בקבוצות ושימוש בטכנולוגיה ככלי עבודה בהוראה באמצעות אייפדים, מסכים מתוחכמים וכיתות חכמות.
  • הצטיינות – על פי נתוני הלמ"ס (הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה) שיעור ההשתלבות בהוראה של בוגרי מכללת לוינסקי לחינוך הוא הגבוה ביותר מכל בוגרי המכללות האחרות לחינוך בישראל.
  • ניסיון–  הבוגרים של מכללת לוינסקי לחינוך נחשבים לאיכותיים מאוד במערכת החינוך. במהלך השנים הכשירה המכללה עשרות אלפי מורים ומחנכים, יותר מכל מוסד אחר בישראל.
  • המרכז לסימולציות ולמידה ממקרים יהיה חלק משמעותי בתהליך ההכשרה של הסטודנטים בתוכנית, התרחישים נבנים מתוך השטח וסביבם נעשית סימולציה המדמה מקרים אמיתיים מתוך חיי היום יום של מורה בבית ספר.

*פתיחת כיתה תלויה במספר הנרשמים

Who is the program for?

Top Me Up is designed for native English-speaking academics, or well-versed English-language academics who are interested in becoming secondary school English teachers (7th–10th grades).

‏The Ministry of Education has stated that there is a shortage of high quality English language teaching teachers in secondary schools. Top Me Up answers this need.

‏The duration of the program is one academic year (two semesters) frontal classes and on line classes as well. Innovative teaching methodologies, as well as courses in foreign language acquisition, grammar and English literature form the basis of this program.

The number of students for this program is limited.

For information on loans and scholarships from the Ministry of Education and Mifal Ha Pais, click here

Why choose to study at Levinsky College of Education?

The Center for Innovative and Excellence in Teaching – Students will experience new training and teaching methods, such as differentiated learning and technology for foreign language learning as teaching tools.

Excellence – According to the Central Bureau of Statistics (CBS), Levinsky College of Education graduates hold the highest employment rate among colleges of education in the Israeli education system.

Experience – Graduates of Levinsky College of Education are considered very high quality and are in demand in the education system. Over the years, the college has trained tens of thousands of teachers and educators, more than any other institution in Israel.

The Center for Simulations and Learning is a significant part of the student training process in the program.  Simulations are based on real-life scenarios taken from the field – the actual classroom.

עיקרי התוכנית

שירי רוזנברג

רכזת התוכנית

ד"ר שירי רוזנברג