למי מתאימה תוכנית הלימודים לקראת תעודת הוראה לבית הספר היסודי

התוכנית מתאימה לאקדמאים המעוניינים להיות מורים מצוינים, מקצוענים ומשפיעים. מי שיוכשר במסלול זה, יקבל את ההזדמנות להיות דמות מובילה ומשמעותית בחייהם של רבים, לעצב את דמותם ולהשפיע על יכולותיהם של ילדים בכיתות א'-ו' ובכך להשפיע בעתיד על החברה בכלל.

על תוכנית הלימודים לקראת תעודת הוראה לבית הספר היסודי

הלומדים בתוכנית לקראת תעודת הוראה לבית הספר היסודי לכיתות א'-ו' יוכשרו להוביל כיתה כמחנכים, לרכוש התמחות בתחום ידע לבחירה, להכיר דרכי הוראה מגוונות המותאמות ליכולות השונות של התלמידים בכיתה, לפעול ולפתח סביבות למידה חדשניות ומאתגרות, לעבוד כחלק מצוות בית הספר ולהתפתח כאנשי חינוך משפיעים ומובילים.

הלוואות ומלגות מטעם משרד החינוך ומפעל הפיס

למה לבחור דווקא במכללת לוינסקי לחינוך?

• התוכנית לקראת תעודת הוראה לבית הספר היסודי אישית ומותאמת לאנשים עובדים.
  • המכללה מסייעת לבוגרים במציאת מקום עבודה.
  • הלימודים כוללים התנסות מעשית משמעותית והנחייה אישית של מדריכים פדגוגיים מנוסים וקשובים.
  • מכללת לוינסקי לחינוך מציעה סביבות למידה חדשניות – מערכי סימולציה, למידה מרחוק, למידה עם אייפד ועוד.
  • על פי נתוני הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שיעור ההשתלבות בהוראה של בוגרי מכללת לוינסקי לחינוך הוא גבוה ביותר. בוגרי המכללה מבוקשים מאוד בעבודה במסגרות חינוך תודות למוניטין הרציני והאיכותי של המכללה.
  • מכללת לוינסקי לחינוך נמצאת במיקום גאוגרפי נוח בצפון תל אביב, בשטחים פתוחים ליד חופי הים. החנייה חינם.
  • אפשרות לקבלת הלוואה מותנית* למועמדים שיימצאו זכאים על ידי משרד החינוך.

*פתיחת כיתה תלויה במינימום נרשמים

לידיעה

בוגרי תוכניות הסבות אקדמאים להוראה במכללת לוינסקי לחינוך, שלמדו לתעודת ההוראה בלשון, בספרות או באנגלית, יוכלו לקבל פטור של 2 ש"ש (שני קורסים) בתוכנית לחינוך לשוני, אם ימשיכו ללימודי התואר השני בתוכנית זו.

הסטודנטים יקבלו את הפטור בקורסים הבאים:

1. תכנון לימודים (1 ש"ש): החל משנת הלימודים תשע"ט יילמד גם בתוכנית לחינוך לשוני. פטור זה רלוונטי לסטודנטים בהסבות הלומדים לתעודת הוראה בספרות, בלשון ובאנגלית.
  2. בלשנות שימושית (1 ש"ש) או מודעות פונולוגית (1 ש"ש): יזכו בפטור מאחד מקורסי ההתמחות בעברית, לסטודנטים הלומדים לספרות בתוכנית להסבת אקדמאים להוראה.

בלשנות שימושית (1 ש"ש) או מודעות פונולוגית (1 ש"ש): יזכו בפטור מאחד מקורסי השפה המשותפים למתמחי אנגלית.

עיקרי התוכנית

ראש התוכנית