תכנית הכשרה להוראה עבור יוצאי תעשיית ההיי-טק:
מתמטיקה מדעים וביולוגיה

מלגה בסך 5000 שח לעשרות הנרשמים הראשונים בכל התחומים

למי מתאימה תוכנית דלתא למצטיינים?

תוכנית דלתא למצטיינים מיועדת לאקדמאים בעלי תואר ראשון במתמטיקה* או במדעים*, המעוניינים לחולל שינוי אמיתי במערכת החינוך. הלומדים בתוכנית דלתא מאותרים בתהליך קפדני בן כמה שלבים, המבטיח בחירה בטובים ביותר.

על תוכנית דלתא למצטיינים

דלתא היא תוכנית ייחודית להכשרת אקדמאים מצטיינים במכללת לוינסקי לחינוך. בתוכנית נכשיר בעלי תואר/תארים במדעים או במתמטיקה, להוראה בבית הספר העל-יסודי בהתמחויות: מתמטיקה וביולוגיה.

מטרת התוכנית להכשיר מורים מצוינים שיעשירו את עולמם של התלמידים בבתי הספר העל-יסודיים בתחומי המתמטיקה והביולוגיה ויביאו לכך שיותר תלמידות ותלמידים יבחרו ללמוד מקצועות אלה באופן מוגבר.

הלימודים בתוכנית "דלתא" נמשכים שנה אחת ביום לימודים אחד בשבוע.

נוסף על כך, ישנם כמה קורסים מקוונים..

צוות התוכנית מעניק ללומדים ליווי צמוד ותחושת חממה במהלך הלימודים ואחריהם. הסטודנטים והבוגרים משתייכים לקבוצת דלתא, שהיא קבוצה מגובשת ולה אירועים סגורים. אנשי מקצוע מלווים את הבוגרים בכל התלבטות ובכל שאלה מקצועית.

הלוואות ומלגות מטעם משרד החינוך ומפעל הפיס

למה לבחור במכללת לוינסקי לחינוך?

• יום לימודים אחד מרוכז בשבוע.
  • לימודים מואצים במשך שנה אחת.
  • הלימודים משלבים למידה מרחוק.
  • התנסות מעשית משמעותית ומועילה.
  • סיוע במציאת מקום עבודה ותמיכה מקצועית גם לאחר סיום הלימודים.
  • קהילה פעילה של בוגרי התוכנית.
  • בוגרי מכללת לוינסקי לחינוך מבוקשים מאוד במסגרות חינוך תודות למוניטין הטוב של המכללה ושל התוכנית.
  • אפשרות לקבלת הלוואה מותנית* למועמדים שיימצאו זכאים על ידי משרד החינוך.
  • מיקום גאוגרפי מרכזי ונוח להגעה בצפון תל אביב.
  • חנייה חינם.

*פתיחת כיתה תלויה במינימום נרשמים

ממליצים

כבר חלף, סמסטר א'. מהר מידי. אני מרגיש מרומה. טוענים שאם משהו חולף מהר, כנראה זה כי נהנים ממנו.
לפחות הפעם טענה זו מדויקת. אז אם נעים לי, אך הגיוני להודות. אני רוצה להודות לכם על תוכנית נהדרת, אני מניח שמאחורי הקלעים, בלי שנרגיש, נעשית עבודה רבה. אנחנו פשוט נהנים מפירותיה, כמו לקטוף מפרי עץ הדעת בגן עדן (רק מקווה שהתוצאות הפעם יהיו אחרות…).
חבורת המורים to be שאספתם נהדרת. מהר מאד התגבשנו לכדי קבוצה, הלימודים ביחד מהנים ומפרים, די ברור לי שנוצר כאן צוות שימשיך הלאה בעזרה הדדית גם בימי בית הספר. התכנים, חשובים, מרתקים ומגוונים. המרצים נהדרים, מרתקים ומגוונים. אמת, יתכן שהשמענו פה ושם דבר ביקורת, אבל מה חשבתם שיקרה כשאספתם חבורת מדעים? ביקרות זה במהותנו, ה-א"ב של ביוחקר. כך או כך זו, בטלה בשישים נוכח מה שאנחנו מקבלים. מקבלים, מיישמים – וזה עובד! תענוג.
הדבר נכון גם לפן התיאורטי וגם למעשי. בית הספר, לפחות שלנו הביולוגיים, הוא מקור להשראה. הוא הוכחה לזה שמורים טובים יכולים לעשות ולשנות. שתלמידים יכולים להיות מקסימים וסקרנים. שיש עוד הרבה ללמוד.
אני מרגיש שלמדתי, שהתערערתי, שנוצרו בי שאלות, שאני חוקר תשובות, שאני נחשף לדברים חדשים, מגלה מחדש הוראה – לא תמיד זה קל. זה תמיד נהדר.כן, כן, לפעמים כיף להתפתח.
אולי הדבר העיקרי שמעיד עבורי על ההתפתחות, הוא השינוי בדיבור הפנימי שלי-
כשהתחיל הסמסטר הוא היה: "מורה בבית ספר…. ? הממ.. לא בטוח בכלל… אבל נוציא תעודה, שתהיה…"
עכשיו זה נשמע: "מורה בבית ספר תיכון! ממש רוצה. רק מקווה שאהיה מספיק טוב…"
תודה על השינוי, תודה על הדרך, תודה על תמונת עתיד מפתיעה.

צילי אפרת

אורי העליון