למי מתאימה התוכנית לתואר ראשון בחינוך לבית הספר העל-יסודי?

לימודי תואר ראשון בחינוך לבית הספר העל-יסודי מתאימים למי שמעוניינים במפגש עם בני נוער באחד הצמתים המהותיים בחייהם – המעבר מבית הספר היסודי לחטיבת הביניים וההתקדמות לשנים המעצבות כבוגרים בתיכון.

מסגרות חטיבת הביניים והתיכון הן ההזדמנות הגדולה של מערכת החינוך לעבודה קרובה עם בני נוער. בני הנוער מצויים בשלב הקרוב להפיכתם לאזרחים, שיעצבו את פני החברה בישראל. המורים במסגרות החינוך העל-יסודי מקבלים הזדמנות לתמוך בתלמידים במסגרות העל-יסודיות וללוות אותם בשנים המעצבות של חייהם הבוגרים, בבניית הרגלי לימודים, בהקניית משמעת עצמית, כיתתית ובית-ספרית, בהרחבת הדעת ובכינון דעות ועמדות אישיות על החברה ועל העולם.

מורים רבים מוצאים שהחינוך העל-יסודי הוא אחת המסגרות המאתגרות והמעניינות בתחום ההוראה. החינוך העל-יסודי מזמן עבודה קרובה עם תלמידים הנמצאים בשלבים מתקדמים של גיבוש הזהות העצמית וזקוקים למורים בוטחים, יודעים, אנושיים, מובילים ומכילים.
בעלי נתוני סף גבוהים? אולי אתם מתאימים לאחת מתוכניות המצוינות שלנו.

נתיבי לימוד לבחירה:

מתעניינים בתוכנית חינוך לבית ספר על יסודי יבחרו אחד מנתיבי הלימוד.
במסגרת נתיב הלימודים יילמד תחום ההתמחות עליו תוכלו לקרוא בהמשך

אנגלית רב-גילי
pix

הלוואות ומלגות מטעם משרד החינוך ומפעל הפיס

על התוכנית לתואר ראשון בחינוך לבית הספר העל-יסודי

תוכנית הלימודים לתואר ראשון בחינוך לבית הספר העל-יסודי חושפת את הסטודנטים לגישות חינוך שונות ומגוונות כבר בתחילת הלימודים מתוך כוונה שהסטודנט יבחר את הגישה המתאימה לו (בתי ספר דמוקרטיים, אנתרופוסופיים, טכנולוגיים ועוד).

הסטודנטים בתוכנית לתואר ראשון בחינוך לבית הספר העל-יסודי בוחרים תחום התמחות אחד מבין הבאים: ביולוגיה, אנגלית, מתמטיקה או שני תחומים מבין הבאים: לשון, מקרא, ספרות. לצד לימודי תחום ההתמחות הסטודנטים לומדים קורסים בתחום חינוך, הערכה ותכנון לימודים. ההתנסות המעשית היא חלק משמעותי בתהליך הלמידה, ובמהלכה הסטודנט לומד את הוראת המקצוע שבחר כתחום ההתמחות.

התמחויות לבחירה:

ייחודי!
תואר פלוס

מסלול תואר פלוס נבנה מתוך הבנה מעמיקה של תחום ההוראה, ההתפתחות המקצועית של המורים בשטח, צורכי בתי הספר וצורכי המורים.
מסלול זה מאפשר לסטודנטים במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט (קמפוס לוינסקי) ללמוד לימודי תעודה המקנים תחום עיסוק נוסף, כלים ומיומנויות שעוטפים את תפקיד המורה ומשביחים את יכולותיו להפוך לאיש חינוך ולמורה טוב יותר.
התוכניות המוצעות במסגרת המסלול בהתאמה למסלול הלימודים שהסטודנטים לומדים בו.
התוכניות הנלמדות במסלול בהנחה משמעותית לסטודנטים במכללה. חלק מהתוכניות ללא עלות נוספת כלל.

הוראה מותאמת בשפה עברית

מומחה בלקויות למידה עברית ומתמטיקה

מומחה בלקויות למידה
עברית ומתמטיקה

למה לבחור במרכז האקדמי לוינסקי-וינגייט (קמפוס לוינסקי)?

עיקרי התוכנית

ראש התוכנית